YEŞİLTEPE ORTAOKULU

Vizyon: Vatanın bölünmez bütünlüğüne inanan, bizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıran, cehaletin gölgesinde değil bilimin ışığında yürüyen, milli ve ahlaki değerleri tamamen benimseyen, düşünen, empati kuran, çağdaş, fikri hür, vicdanı hür bireyler yetiştirmek için elinden gelen çabayı tüm olumsuzluklara rağmen yılmadan usanmadan gösteren eğitim ve öğretim kurumu olmaktır.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, geçmişini unutmadan geleceğe bakan, bu ülkenin milli değerlerini hep önde tutan, çağın gerektirdiği donanıma imkanlar çerçevesinde sahip olan, ahlaki değerleri tanıyan ve uygulayan, içinde hoşgörü duygusunu bulunduran, çağın gerisinde kalmış çevresinin kalıplaşmış kafa yapısını yıkıp kendi doğrularını kuran bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Soba
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05414719840

WEB - https://yesiltepeeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - PEKMEZLİ MAH. YEŞİLTEPE KÜME EVLERİ YEŞILTEPE ILK OKULU NO: 307 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Yeşiltepe Köyü 5 km uzaklıktaki Pekmezli Mahallesine bağlıdır. Suriye sınırını da 1 km uzaklıktadır.

Ulaşım Okulumuzdan ilçe merkezine yarım saat aralıklarla köy servisi bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Akçakale´ye 50 km uzaklıktadır. Şanlıurfa merkezine 100 km uzaklıktadır.